Ook radio imaging, jingles, dj- en podcast intro's ...

Breakout, opgericht in 1990 door Michel Orthier (alias Mark Driesen) produceert radiospots en tv-spots en audio en video voor gebruik op internet en sociale media. Ook voice-overs, radio imaging, jingles, promo’s, dj- en podcast intro’s, geluidseffecten en muziek voor videogames, meertalige bedrijfsfilms, nasynchronisatie, in store boodschappen, audio voor museum rondleidingen, boodschappen voor interactieve telefoon beantwoord systemen, luisterboeken,
e-learning, logo animatie, ondertiteling, restauratie van geluid, copywriting,
vertaling, enz. maken deel uit van onze dagelijkse creativiteit.

radio imaging
Breakout radiospots en tv-spots

Van eenvoudig idee tot compleet op maat gedirigeerde radio of tv-spot, Breakout produceert audio en video ontworpen op maat van de producten of diensten van jouw bedrijf.

We begeleiden je bij de productie, van idee naar tekst, van emotie tot de zoektocht naar de gepaste stem, (voice casting via onze online stemmenbank, die honderden stemmen in tientallen (moeder) talen bevat) de juiste geluidseffecten en de perfect passende muziek (uit een zeer uitgebreid aanbod ‘library music’ of op maat gecomponeerd).

We hebben misschien niet elke keer de juiste componist, 3D expert of copywriter op onze loonlijst staan, maar omdat Breakout zich omringt met zeer getalenteerde en ervaren freelance medewerkers kunnen we voor elk project het beste resultaat garanderen.

Breakout zorgt ook voor de aanlevering, in elk mogelijk formaat, en op elke gewenste bestemming.

De projecten die we produceren in onze professioneel akoestisch behandelde studio, trekken de aandacht van het publiek, op internet en op radio en tv-stations in België en over de hele wereld.

voice-over Vlaams
nl_BENL
Scroll naar boven