Breakout, opgericht in 1990 door Michel Orthier (alias Mark Driesen) produceert audio en video voor radio en tv, internet en sociale media. Ook voice overs, jingles, promo’s, intro’s, geluidseffecten en muziek voor videogames, meertalige bedrijfsfilms, nasynchronisatie, in store boodschappen, audio voor museum rondleidingen, interactieve telefoon beantwoord systemen, luisterboeken, e-learning, zelfstudie, ondertiteling, logo animatie, restauratie van geluid, mastering, copywriting, vertaling, regie, coaching …

Kortom heeft het wat te maken met audio of video, Breakout kan het realiseren!

Breakout 3d animatie
Breakout4u Rupert Neve

Van eenvoudig idee tot compleet op maat gedirigeerde radio of tv-commercial, Breakout produceert audio en video ontworpen op maat van de producten of diensten van uw bedrijf.

We begeleiden u bij de productie in de zoektocht naar de gepaste stem (voice casting via onze online stemmenbank, die honderden stemmen in tientallen (moeder) talen bevat) geluidseffecten en perfect passende muziek (uit een zeer uitgebreid aanbod ‘library music’ of op maat gecomponeerd).

We hebben misschien niet elke keer de juiste componist, 3D expert of copywriter op onze loonlijst staan, maar omdat Breakout zich omringt met zeer getalenteerde en ervaren freelance medewerkers kunnen we voor elk project het beste resultaat garanderen.

Breakout zorgt ook voor de aanlevering, in elk mogelijk formaat, en op elke gewenste bestemming.

De projecten die we produceren in onze professioneel akoestisch behandelde studio, trekken de aandacht van het publiek, op internet en op radio en tv-stations in België en over de hele wereld.

Breakout4u Avid protools
nl_BENL
en_USEN fr_FRFR nl_BENL
Scroll to Top